Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Al jaren had ik een droom om van mijn hobby mijn werk te maken. Creatief bezig zijn met stof en het maken van kleding voor de kleinkinderen en ook voor mijzelf. Eind 2019 begon ik samen met onze dochter Sandra, onze spulletjes te verkopen. Eerst aan bekenden en daarna ook d.m.v. opdrachten.

In 2020 was het zover, ondanks corona kwamen er mensen op ons pad waardoor we meer zichtbaar werden. Via het huren van een stelling bij Mood & Matter en deelname aan de jaarmarkt in Leiderdorp werd ik steeds enthousiaster. Bij Mood & Matter kreeg ik ook de gelegenheid om 1 x per week naailessen te verzorgen. Ook dit sloeg aan en toen ging het snel....


Winkelpand gehuurd en opgeknapt, op 11 november 2020 kwam mijn droom uit.
Ik verzorg zelf de naailessen, maak kinderkleding, Sandra zorgt voor gehaakte items en ik verkoop het in de winkel.
Op verzoek stel ik herinneringsdeken of kussen samen van een aantal kledingstukken. Denk hierbij aan kledingstukken van een dierbare of van jezelf, of een kraamuitzet die nu op een doos op zolder staat en waar je geen afstand van kunt doen.

Mijn hoofd activiteit is bezig zijn met mijn hobby, kleding maken en dit aan anderen overbrengen d.m.v. laagdrempelige naailessen. 
Ik geef dus naailessen (voor volwassenen en kids) en verkoop stoffen, fournituren en zelfgemaakte (kraam)kado’s.
Ik maak ook een babyuitzet in opdracht, samen bespreken we je wensen qua  stof - kleur etc. Ik zorg voor stofstaaltjes zodat je kunt zienen voelen welke stof je kiest. Je kunt ook zelf de stof aanleveren.
Tijdens de lockdown bleek er steeds meer vraag naar stof en  fournituren, daaorm is het aanbod in de winkel uitgebreid.

Meer weten?
Neem gerust contact met mij op.

Share our website